Eropuit! Hondenuitlaatservice Leiden

WERKWIJZE

Onze hondenuitlaatservice is de ideale oplossing voor baasjes in Leiden met een druk leven. Jij kan je viervoeter met een gerust hart thuis laten. Want overdag gaat jouw hond met een sociale roedel mee om heerlijk te wandelen en spelen.

Zittende hond, hondenuitlaatservice Eropuit! Leiden

Veiligheid en training


Bij Eropuit! hondenuitlaatservice Leiden staat naast het plezier van de honden, ook hun veiligheid voorop. In elke fase wordt hierbij stilgestaan. Zo wordt er bij de selectie en groepsindeling nauw gelet op de dynamiek, zodat elke hond tijdens de wandeling veilig is en het naar zijn zin heeft. 


Ook bij het vervoeren en tijdens de wandeling staat veiligheid voorop. Zo leren alle honden met een positieve trainingsmethode een aantal belangrijke commando's. Zodat ze niet de bus uitrennen; rustig aan de kant blijven staan als er bijvoorbeeld fietsers passeren; en altijd terug naar de begeleider komen. 

Twee vrolijke honden, hondenuitlaatservice Eropuit! Leiden

GROEPSWANDELING


Eropuit! hondenuitlaatservice Leiden maakt elke dag een lange groepswandeling van ongeveer één uur in een losloopgebied. Daar kan jouw hond lekker wandelen, razen, zwemmen en spelen met de andere honden. We lopen met maximaal 6 honden. Zo heeft jouw hond meer dan genoeg maatjes om mee te spelen en kunnen we elke hond persoonlijke aandacht geven. Doordat de honden wekelijks meegaan ontstaan er hechte vriendschappen in de groepen.

We sturen je foto's en video's zodat je zelf ook mee kan genieten! 

VERVOER & LOSLOOPGEBIEDEN


Jouw hond wordt thuis opgehaald met een speciale uitlaatservicebus. De honden zitten in aparte benches, voorzien van kussens en dekentjes, zodat ze veilig, rustig en comfortabel vervoerd worden. De bus is voorzien van dak- en vloerventilatoren voor verkoeling op warme zomerdagen en voor een goede doorstroming van verse lucht. 


Zo hebben de honden een fijne rit naar en van de losloopgebieden rondom Leiden. We zijn te vinden in bossen, de duinen en aan het strand. Op deze plekken beleven de honden veel avonturen en het is er groot en rustig genoeg om een veilige groepswandeling te maken.

Bos, hondenuitlaatservice Eropuit! Leiden

Kennismaken & proefwandelen


Voordat we met jouw hond gaan wandelen, plannen we een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we alle wensen en verwachtingen bespreken en leren we je hond kennen. Op basis van zijn formaat en karakter kiezen we de groep waar hij zich thuis zal voelen. Dan gaat je hond met de hondenuitlaatservice mee proefwandelen, zodat hij kan wennen aan de groepswandelingen. Hebben hij en zijn groepsgenootjes het lekker naar hun zin? Dan kan je hond op vaste dagen mee wandelen!

 

Hond close up, hondenuitlaatservice Eropuit! Leiden

Vrijblijvende kennismaking

Wil je een keertje kennismaken om te zien of onze uitlaatservice een goede match is voor jouw hond?

Neem eenvoudig contact op via Whatsapp, stuur een mailtje naar info@eropuitleiden.nl of vul het formulier in: