Eropuit! Hondenuitlaatservice Leiden

WERKWIJZE

Mijn hondenuitlaatservice is de ideale oplossing voor baasjes in Leiden met een druk leven. Jij kan je viervoeter met een gerust hart thuis laten. Want overdag gaat jouw hond met een sociale roedel mee om heerlijk te wandelen en spelen.

Zittende hond, hondenuitlaatservice Eropuit! Leiden

Veiligheid


Bij Eropuit! hondenuitlaatservice Leiden staat naast het plezier van de honden, ook hun veiligheid voorop. In elke fase wordt hierbij stilgestaan. Zo wordt er bij de selectie en groepsindeling nauw gelet op de dynamiek, zodat elke hond tijdens de wandeling veilig is en plezier heeft.


Voor de rust en het overzicht houd ik de groepen klein. Zo krijgt elke hond veel aandacht tijdens de wandeling. Voor extra veiligheid krijgen de honden ook een GPS tracker om. 

Twee vrolijke honden, hondenuitlaatservice Eropuit! Leiden

GROEPSWANDELING


Eropuit! hondenuitlaatservice Leiden maakt elke dag een lange groepswandeling van ongeveer één uur in een losloopgebied. Daar kan jouw hond lekker wandelen, razen, zwemmen en spelen met de andere honden. Ik loop met maximaal 6 honden. Zo heeft jouw hond meer dan genoeg maatjes om mee te spelen en kan ik elke hond persoonlijke aandacht geven. Doordat de honden wekelijks meegaan ontstaan er hechte vriendschappen in de groepen.

Ik stuur je foto's en video's van de wandeling zodat je zelf ook mee kan genieten! 

VERVOER & LOSLOOPGEBIEDEN


Jouw hond wordt thuis opgehaald met een speciale uitlaatservicebus. De honden zitten in aparte benches, zodat ze veilig, rustig en comfortabel vervoerd worden. De bus is voorzien van een dakventilator voor verkoeling op warme zomerdagen en voor een goede doorstroming van verse lucht. 


Zo hebben de honden een fijne rit naar en van de losloopgebieden rondom Leiden. We zijn vooral veel te vinden in de duinen en aan het strand. Daar beleven de honden veel avonturen en het is er groot genoeg om een veilige groepswandeling te maken.

Bos, hondenuitlaatservice Eropuit! Leiden

Kennismaken & proefwandelen


Voordat ik met jouw hond ga wandelen, plannen we een kennismakingsgesprek in. Zo kunnen we alle wensen en verwachtingen bespreken en leer ik je hond kennen. Op basis van zijn formaat en karakter kies ik de groep waar hij zich thuis zal voelen. Dan gaat je hond met de hondenuitlaatservice mee proefwandelen. Hebben alle honden het lekker naar hun zin? Dan kan je hond op vaste dagen mee wandelen!

 

Hond close up, hondenuitlaatservice Eropuit! Leiden

Vrijblijvende kennismaking

Wil je kennismaken om te zien of mijn uitlaatservice een goede match is voor jouw hond?

Neem eenvoudig contact op via Whatsapp, stuur een mailtje naar bob@eropuitleiden.nl of vul het formulier in: